icon-plane  FREE shipping within NL/BE for purchases over €50

Hallo & welkom!

Raechell, een naam die is afgeleid van mijn eigen naam: Rachelle. Op jonge leeftijd raakte ik al gefascineerd door alles wat met kunst en geschiedenis te maken had. Als negenjarig meisje ging ik op zoek naar een bandkeramische nederzetting bij het vliegveld in Beek, en ook kocht ik op deze leeftijd mijn eerste Romeinse munt op de antiekmarkt in Tongeren. Mijn fascinatie werd sindsdien alleen maar groter!

Met deze groeiende passie voor kunst, antiek en interieurs, heb ik een Master in de Kunstgeschiedenis behaald, en werkervaring opgedaan in de kunstwereld op internationaal niveau. In 2020 werd dan mijn eigen Instagram-account aangemaakt (@raechellhome), waardoor ik mijn enthousiasme voor antiek, vintage en curiosa met een groter publiek kan delen. In april 2021 werd bovendien de webshop Raechell gelanceerd; een kans voor iedereen die het leuk vindt om mijn aanbod te bekijken en te kopen!

Mijn doel is om een “normale” ruimte, karakter en persoonlijkheid te geven door deze te verrijken met stijlvolle elementen. Dit kan aan de hand van vintage artikelen of objecten met een verwijzing naar het verleden.

Op de webshop vind je een collectie Delfts aardewerk, Gouds Plateel, West Germany en nog veel meer. Doe inspiratie op door een kijkje te nemen op mijn online webshop, en wie weet vind je wat leuks!

Veel plezier,

Rachelle

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.